loading page...

Servicii de web design si web development

Oferim servicii profesionale de web design si grafic design pentru firme mici, medii si mari. Scopul nostru e sa oferim servicii de calitate la cel mai mic pret posibil, pentru a va ajuta sa va prezentati afacerea online sau sa vindeti produse. Site-urile create de noi se axeaza in principal pe functionalitate care ofera o buna navigare a continutului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Back to top

Solutii de management al datelor

Ce inseamna o "solutie de management al datelor"? Este vorba de aplicatiile (software), sistemul hardware si serviciile concepute pentru a controla ciclul de viata al datelor (clienti, produse, angajati, etc) intr-o afacere. Echipa noastra are experienta necesara pentru astfel de proiecte, castigata de-a lungul timpului cu diferiti clienti. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Back to top

Dezvoltare si intretinere site-uri web

Odata creat un site, acesta trebuie intretinut, actualizat si chiar dezvoltat pentru a face fata cerintelor vizitatorilor. Va oferim servicii de intretinere si dezvoltare a site-ului dvs., optimizare a site-ului si a serverului de gazduire pentru o functionare optima. Va putem oferi si servicii de administrare a serverului, in caz ca aveti un server dedicat/colocat. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Back to top

Promovare web

Nu este de ajuns sa aveti un site si sa fiti prezenti online. Pentru a putea fi gasiti de vizitatori, site-ul dvs. trebuie sa fie gasit pe anumite cuvinte cheie care va reprezinta afacerea sau serviciile oferite. Servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (google, yahoo, bing, alexa). Servicii de optimizare on-page (in site, optimizarea paginilor conform standardelor) si off-page (crearea unei retele de linkuri catre site, pentru a face site-ul cat mai popular). Daca v-am trezit interesul, pentru mai multe detalii va rugam de ne contactati.

Back to top

Aplicatii web - magazine online, CMS, CRM, ERP

Aplicatiile web care vi le putem oferi variaza de la magazine online, sisteme de management al cotinutului, forumuri de discutii, bloguri, sisteme de management al userilor, sisteme de contorizare al vizitatorilor (cu statistici si rapoarte pe orice activitate facuta in site), sisteme de management al clientilor (CRM), sisteme de management al resurselor (ERP). Sisteme create de-a lungul timpului, customizabile pentru orice cerinte. Daca v-am trezit interesul, pentru mai multe detalii va rugam de ne contactati.

Back to top